forumcars.rs • Korisnički Kontrolni Panel • Registruj se

forumcars.rs

CARS Forum - recenzije polovnih i novih vozila, vodič za kupovinu, tuning, servis, noviteti ...
Danas je 23 Jul, 2024 14:23

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]Jezik:
forumcars.rs - Registracija

Pristupanjem na “forumcars.rs” (u daljem tekstu “mi”, “naš”, “forumcars.rs”, “http://forumcars.rs/forum3”), prihvatate uslove navedene u daljem tekstu uslove. Ako se ne slažete sa uslovima molimo vas da ne pristupate i/ili koristite “forumcars.rs”. Mi možemo ove uslove promeniti bilo kada i obavestićemo vas o tome, mada bi bilo mudro da sami proverite regulativnost uslova dok koristite “forumcars.rs”. Posle izmena to znači da prihvatate nove uslove.

Naše forume pokreće phpBB (u daljem tekstu “oni”, “njihov”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Grupa”, “phpBB Timovi”) što predstavlja rešenje za bilten board idat pod “General Public License” (u daljem tekstu “GPL”) i može biti preuzet sa www.phpbb.com. phpBB softver se odnosi samo na Internet bazirane diskusije GPL strictly forbids them in what we allow and/or disallow as permissible content and/or conduct. Za dalje informacije o phpBB-u, pogledajte: http://www.phpbb.com/.

Prihvatate da nećete slati uvredljive, vulgarne, kleveničke, reči mržnje, preteće, seksualno orijentisane reči ili bilo kakav materijal koji ne poštuje zakon vaše zemlje, zemlje gde je “forumcars.rs” hostovan kao i međunarodni zakon. Čineći to, rizikujete da budete odmah i zauvek izbačeni, uz obaveštenje vašeg Internet provajdera ako mi tako zahtevamo. IP adrese svih postova se beleže da bi pomogle u ispunjavanju ovih uslova. Prihvatate da “forumcars.rs” ima prava da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju temu bilo kada. Kao korisnik, prihvatate da bilo koja informacija koju unesete bude sačuvana u našoj bazi. Ove informacije neće biti prikazivane trećim licima bez vašeg pristanka, niti će “forumcars.rs” ili phpBB biti odgovoran za bilo kakav hakerski pokušaj da ovi podaci budu kompromitovani.

Poštovani, novi korisnici koji u roku od 72 sata od dana registracije ne budu imali nijedan komentar na forumu ili se barem ne budu predstavili u predviđenoj temi, smatraće se da ne učestvuju u radu foruma i biće im obrisani nalozi.
Nakon trećeg pravljenja novog naloga, blokiraćemo vam korisničko ime, email i IP adresu sa koje pristupate forumu.

Hvala, vaš CARS forum

Mail adresa administratora:

forumcars.rs@gmail.com


cron
Powered by phpBB © 2010 phpBB Group